TDP Genel Başkanı Sarıgül, gündemi değerlendirdi: - Haber 1Haber 1

TDP Genel Başkanı Sarıgül, gündemi değerlendirdi:

– “Dost ve kardeş ülke Kazakistan’a şunları söylemek isteriz. ABD’nin, İngiltere’nin ve İsrail’in, Türki Cumhuriyetlere oynamaya çalıştığı oyunlara gelmeyelim. Devletimize, bayrağımıza, toprağımıza olan bağlılığımızı omuz omuza sağlayalım”

TDP Genel Başkanı Sarıgül, gündemi değerlendirdi:

08 Ocak 2022 - 16:06

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Dost ve kardeş ülke Kazakistan'a şunları söylemek isteriz. ABD'nin, İngiltere'nin ve İsrail'in, Türki Cumhuriyetlere oynamaya çalıştığı oyunlara gelmeyelim. Devletimize, bayrağımıza, toprağımıza olan bağlılığımızı omuz omuza sağlayalım" dedi.

Maltepe Sahili'ndeki "Sinop Tanıtım Günlerine" katılan Sarıgül, burada yaptığı açıklamada, Kazakistan'daki gelişmelere değinerek, olayların kendilerini üzdüğünü, kardeş ve dost Kazakistan'da bir an önce huzurun ve barışın eski durumuna geçmesini arzu etiklerini dile getirdi.

Sarıgül, şöyle devam etti:

"Türki Cumhuriyetlerde özellikle Kazakistan'da çıkan bu olayların ana nedeni Amerika'dır, İngiltere'dir, İsrail'dir. Amerika, İngiltere ve İsrail, Türki Cumhuriyetlerin üzerinden elini çekerse biz barış, hoşgörü içerisinde yaşamaya devam ederiz. Türki Cumhuriyetler her zaman el ele, kol kola inşallah omuz omuza olacaktır. Ancak bir kez daha dost ve kardeş ülke Kazakistan'a şunları söylemek isteriz. ABD'nin, İngiltere'nin ve İsrail'in, Türki Cumhuriyetlere oynamaya çalıştığı oyunlara gelmeyelim. Devletimize, bayrağımıza, toprağımıza olan bağlılığımızı omuz omuza sağlayalım."

Mustafa Sarıgül, Sinop Tanıtım Günleri etkinliğindeki stantları gezerek katılımcılarla selamlaştı ve fotoğraf çektirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.