Türkiye'nin Slovenya ile bilim ve teknoloji alanındaki iş birliği - Haber 1Haber 1

Türkiye'nin Slovenya ile bilim ve teknoloji alanındaki iş birliği

– Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Slovenya Kalkınma ve Teknoloji Bakanı Han, iki ülke arasında daha önce mutabık kalınan Bilim ve Teknoloji İşbirliği Anlaşması’nın tadil edilmesine ilişkin protokolü imzaladı

Türkiye'nin Slovenya ile bilim ve teknoloji alanındaki iş birliği

10 Ağustos 2022 - 19:35

ABONE OL

ANKARA (AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor'un huzurunda Bilim ve Teknoloji İşbirliği Anlaşması imzalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve mevkidaşı Pahor'un başkanlığındaki baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iki ülke arasındaki anlaşmaların imza törenine geçildi.

Bu kapsamda iki ülke hükümetleri arasında daha önce mutabakata varılan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Slovenya Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Bilim ve Teknoloji İşbirliği Anlaşması"nı tadil eden protokol Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Slovenya Kalkınma ve Teknoloji Bakanı Matjaz Han tarafından imzalandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.