AB ve Orta Asya ülkeleri Afganistan özel temsilcileri Kırgızistan'da toplandı - Haber 1Haber 1

AB ve Orta Asya ülkeleri Afganistan özel temsilcileri Kırgızistan'da toplandı

AB ve Orta Asya ülkeleri Afganistan özel temsilcileri Kırgızistan'da toplandı

14 Şubat 2024 - 18:42

ABONE OL

BİŞKEK (AA) – Kırgızistan, Avrupa Birliği (AB) ve Orta Asya ülkeleri Afganistan özel temsilcilerinin beşinci toplantısına ev sahipliği yaptı.

Kırgızistan Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, başkent Bişkek'te gerçekleştirilen toplantıda Afganistan'daki son gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Toplantıda, Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi ile Kabil'deki Orta Asya ülkelerinin diplomatik misyonlarıyla çevrim içi görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Basına kapalı toplantıya Birleşmiş Milletler Afganistan Özel Temsilcisi Roza Otunbayeva, AB Orta Asya Özel Temsilcisi Teri Hakala ve AB'nin Afganistan Özel Temsilcisi Thomas Niklasson'ın yanı sıra Orta Asya ülkeleri Afganistan özel temsilcilerinin katıldığı kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.