AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Arnavutköy ilçe merkez irtibat ofisi açılışına katıldı - Haber 1Haber 1

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Arnavutköy ilçe merkez irtibat ofisi açılışına katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Arnavutköy ilçe merkez irtibat ofisi açılışına katıldı

27 Nisan 2023 - 19:35

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin Arnavutköy ilçe merkez irtibat ofisinin açılışına katıldı.

İstanbul'dan AK Parti milletvekili adayı olan Kurtulmuş, Arnavutköy Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da ilçedeki mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meclis üyeleriyle bir araya geldiği programın ardından Merkez Mahallesi'ndeki ilçe merkez irtibat ofisine geçti.

Burada partililerle selamlaşan ve bilgi alan Kurtulmuş, daha sonra kurdele keserek ofisin açılışını gerçekleştirdi.

Kurtulmuş, ardından Fatih Caddesi'ndeki esnafı ve Cumhur İttifakı'nın kurduğu çadırları gezdi.

AK Nokta'yı da ziyaret eden Kurtulmuş, burada toplanan vatandaşlara sorduğu "Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçmeye hazır mısınız? AK Parti'yi birinci parti çıkarmak için sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Cumhur İttifakı'nı dört partiyle beraber parlamentoda birinci grup yapmaya hazır mısınız?" sorularına "evet" yanıtını aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.