AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, yaralı üsteğmeni ziyaret etti - Haber 1Haber 1

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, yaralı üsteğmeni ziyaret etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, yaralı üsteğmeni ziyaret etti

14 Şubat 2024 - 1:20

ABONE OL

MUĞLA (AA) – AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavisinin ardından Muğla'ya dönen üsteğmen Mutlu Duran ve ailesini ziyaret etti.

Duran'ın Köyceğiz İlçesi Köyceğiz Mahallesi'ndeki evine Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ile giden Ayaydın, üsteğmen ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Duran'ın sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayaydın, "İnşallah en kısa zamanda da daha iyi olur ve vatani görevini tamamlarsın. Seni böyle görmek beni gerçekten çok mutlu etti." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Mart'ta Muğla'ya geleceğini belirten Ayaydın, "Sen nişanlını da al ve gel. Çünkü düğününüzü Cumhurbaşkanımız yapacağını söyledi. 3 Mart'ta ben sizi tanıştıracağım." diye konuştu.

Duran ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Ayaydın, şehitlere de Allah'tan rahmet diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.