Avrupa Yetim Eli Derneğinden Burundi'ye insani yardım - Haber 1Haber 1

Avrupa Yetim Eli Derneğinden Burundi'ye insani yardım

Avrupa Yetim Eli Derneğinden Burundi'ye insani yardım

21 Şubat 2024 - 16:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Avrupa Yetim Eli Derneği, dünyanın en yoksul ülkelerinden Burundi'de ihtiyaç sahiplerine insani yardımda bulundu.

Dernek temsilcilerinden Nizamettin Aygan, yaptığı yazılı açıklamada, Burundi'de insani yardım çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Aygan açıklamasında, "Avrupa Yetim Eli olarak yardım çalışmalarımız devam ediyor. Hayırseverlerimizin destekleriyle yüzlerce ailemize canlı süt keçisi dağıtımında bulunduk. Yüzlerce ailemize gıda kolisi yardımı yaptık, yetimlere sıcak yemek ikramında bulunduk ve ihtiyaç sahibi ailelerimize de nakdi dağıtımlar gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Burundi'deki yardım çalışmalarına Genel Başkan Abdurrahman Altun, Bölge valilerinden Kuntwari Elias, Burundili yetkililer de katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.