Azerbaycan Başbakanı Asadov, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ı kabul etti - Haber 1Haber 1

Azerbaycan Başbakanı Asadov, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ı kabul etti

Azerbaycan Başbakanı Asadov, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ı kabul etti

30 Mayıs 2024 - 17:40

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, resmi temaslarda bulunmak üzere ülkeye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı kabul etti.

Azerbaycan Bakanlar Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Asadov, görüşmede Azerbaycan'ın çalışma ve istihdam alanındaki devlet politikasını ve reformlarını anlattı.

Asadov, 2. Karabağ Savaşı sonrasında şehit ve gazi ailelerine yönelik destek tedbirlerine değinerek, gazilerin tedavisine verdiği destekten dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.

Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev ile Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı'nın da yer aldığı görüşmede, iki ülke arasında çalışma, istihdam ve sosyal güvenlik alanındaki işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.