Bakan Ersoy, Malatya'da geçici iş yerlerindeki esnafı ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Bakan Ersoy, Malatya'da geçici iş yerlerindeki esnafı ziyaret etti

Bakan Ersoy, Malatya'da geçici iş yerlerindeki esnafı ziyaret etti

06 Şubat 2024 - 17:51

ABONE OL

MALATYA (AA) – Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da konteynerdeki geçici iş yerlerinde hizmet veren esnafla bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde bir dizi temas ve programlara katılmak üzere kente gelen Ersoy, Battalgazi ilçesindeki Ankara Esnaf Çarşısı'nı ziyaret etti.

Konteynerden yapılan geçici iş yerlerinde çalışan esnafın sorun, talep ve önerilerini dinleyen Ersoy, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alarak yapılması gerekenlerle ilgili talimat verdi.

Ersoy'a, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile kurum amirleri eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.