Bakan Karaismailoğlu deprem bölgesi Hatay'da incelemelerde bulundu - Haber 1Haber 1

Bakan Karaismailoğlu deprem bölgesi Hatay'da incelemelerde bulundu

HATAY (AA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da afetzedelerle bir araya geldi. Karaismailoğlu, ilk olarak depremlerden etkilenen Hatay-Reyhanlı yolunun Demirköprü mevkisinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Ardından Narlıca Aselsan Çadır Kenti'ne geçen Karaismailoğlu, çadırları gezerek depremzedelerle görüştü, kreşteki çocuklarla sohbet etti.

Bakan Karaismailoğlu deprem bölgesi Hatay'da incelemelerde bulundu

01 Nisan 2023 - 16:15

ABONE OL

HATAY (AA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da afetzedelerle bir araya geldi.

Karaismailoğlu, ilk olarak depremlerden etkilenen Hatay-Reyhanlı yolunun Demirköprü mevkisinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Ardından Narlıca Aselsan Çadır Kenti'ne geçen Karaismailoğlu, çadırları gezerek depremzedelerle görüştü, kreşteki çocuklarla sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.