Başkentte kaza yapan aracın sürücüsünü silahla tehdit eden 3 şüpheli gözaltına alındı - Haber 1Haber 1

Başkentte kaza yapan aracın sürücüsünü silahla tehdit eden 3 şüpheli gözaltına alındı

Başkentte kaza yapan aracın sürücüsünü silahla tehdit eden 3 şüpheli gözaltına alındı

20 Ağustos 2023 - 15:16

ABONE OL

ANKARA (AA) – Ankara'nın Keçiören ilçesinde kaza yapan aracın sürücüsünü silahla tehdit ederek para isteyen 3 şüpheli yakalandı.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, ilçede aracıyla seyir halinde bulunan M.E. önünde aniden duran hafif ticari araca çarptı.

M.E'nin çarptığı araçtakilerden O.C.A. kaza sebebiyle önce 5 bin sonra 2 bin 500 lira istedi. M.E'nin olumsuz yanıt vermesi ve polis çağırmak istemesi üzerine O.C.A, M.E'nin aracına zarar verdi.

Araçtakilerden B.İ. yanındaki silahla M. E'yi tehdit etti. Aracın farını ve sağ arka camını kıran şüpheliler, para alamayacaklarını anlayınca olay yerinden kaçtı.

M.E, çevredekilerin cep telefonuyla çektiği görüntülerle Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Görüntüleri inceleyen ve şüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler, hakkında 7 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş cezası bulunan O.C.A. ile B.İ. ve A.İ.İ'yi yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.