CHP Genel Başkanı Özel, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Buric ile görüştü - Haber 1Haber 1

CHP Genel Başkanı Özel, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Buric ile görüştü

ANKARA (AA) – Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin (AKPM) İlkbahar Oturumu’na katılmak için Fransa’da bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü.

CHP’den yapılan açıklamaya göre, Strazburg’da düzenlenen AKPM’nin İlkbahar Oturumu’na katılarak bir konuşma yapan Özel, daha sonra Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Buric ile bir araya geldi.
AKPM Türkiye Delegasyonu’yla da bir araya gelerek Delegasyon Başkanı Tuğrul Türkeş ile görüşen Özel, ayrıca AKPM Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller grup yönetimlerine de ziyaret gerçekleştirdi.

17 Nisan 2024 - 15:23

ANKARA (AA) – Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin (AKPM) İlkbahar Oturumu’na katılmak için Fransa’da bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü. CHP’den yapılan açıklamaya göre, Strazburg’da düzenlenen AKPM’nin İlkbahar Oturumu’na katılarak bir konuşma yapan Özel, daha sonra Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Buric ile bir araya geldi. AKPM Türkiye […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.