Cübbeli Ahmet Hoca'dan şaşırtan sözler: Çocuklarınızı İmam Hatip liselerine göndermeyin! - Haber 1Haber 1

Cübbeli Ahmet Hoca’dan şaşırtan sözler: Çocuklarınızı İmam Hatip liselerine göndermeyin!

Cübbeli Ahmet Hoca’dan şaşırtan sözler: Çocuklarınızı İmam Hatip liselerine göndermeyin!

23 Eylül 2021 - 0:31

ABONE OL

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında çok tartışılacak sözlere imza attı.

Ünlü, şaşkınlık yaratan sözlerini şöyle açıkladı “Ailelere sesleniyorum: Çocuklarınızı İmam Hatiplere ve İlahiyat’a göndermeyin, düz okullara gönderin” dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, CNNTürk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları cevaplarken çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Siyaset-tarikat ilişkileri ve Diyanet’in fetvalarına ilişkin soruları yanıtlayan Cübbeli, imam hatiplerle ilgili düşüncelerini dile getirerek şöyle konuştu:

“ÇOCUKLARINIZI İMAM HATİP VE İLAHİYAT’A GÖNDERMEYİN”

“Alenen söylüyorum. Çocuklarınızı İmam Hatip ve İlahiyat’a göndereceğinize, düz ortaokul ve liselere gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim. Bütün çevremdeki insanlar çocuklarımızı gönderdik kız çocuklarımız geliyor “Hoca sahabeye hakaret, hadis, mezhep yok…” Yani müfredat işlemiyor. Müfredattaki şeye yorum katıyor. Hangi cemaate bağlıysa veyahut mezhepsizlik, reformist, mealcilik akımı her neyse orayı empoze etmeye çalışıyor. Bugün ilahiyatta benim reddiye yaptığım adamlardan “Kuran değişsin” diyen adam şuan da Ankara ilahiyatta hoca.”

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.