Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan adayı Altınok'un sandığında Mansur Yavaş çıktı - Haber 1Haber 1

Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Altınok’un sandığında Mansur Yavaş çıktı

Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Altınok’un sandığında Mansur Yavaş çıktı

31 Mart 2024 - 22:13

ABONE OL

ANKARA (AA) – Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un oy kullandığı sandıkta en çok oyu, CHP’nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş aldı.

Altınok’un, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullandığı Keçiören’deki Kocatepe İlkokulu’nda”4382″ numaralı sandığın kesin olmayan sonuçları açıklandı.

Buna göre, sandıkta kayıtlı 346 seçmenden 264’ü oy kullandı. Oyların 256’sı geçerli sayıldı. Sandıktan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’a 98, CHP’nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş’a ise 136 oy çıktı.

Aynı sandıkta, Yeniden Refah Partisinin adayı Suat Kılıç’a 8, Zafer Partisinin adayı Hüseyin Bartu Soral’a 6, İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım’a 3, diğer adaylara ise birer oy verildiği görüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.