Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedeye böyle seslendi: Kader - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedeye böyle seslendi: Kader

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir depremzedeye, “Bunlar kader planının içerisinde olan şeyler” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki incelemelerini sürdürüyor.

Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte Kahramanmaraş’ta depremin merkez üssü Pazarcık’ta AFAD ekiplerinden bilgi aldı, depremzedelerle konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aracına bineceği sırada, bir depremzede yanına geldi. Depremzedeyi dinleyen Erdoğan “Bunlar kader planının içerisinde olan şeyler” dedi.

08 Şubat 2023 - 16:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir depremzedeye, “Bunlar kader planının içerisinde olan şeyler” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki incelemelerini sürdürüyor. Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte Kahramanmaraş’ta depremin merkez üssü Pazarcık’ta AFAD ekiplerinden bilgi aldı, depremzedelerle konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aracına bineceği sırada, bir […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.