"Dinde zorlama var, namaz kılmayana sopalama var" - Haber 1Haber 1

“Dinde zorlama var, namaz kılmayana sopalama var”

İzleyenleri hayrete düşüren bu sözler, yaptığı konuşmalarla kamuoyunun büyük tepkisini çeken cami imamı Halil Konakçı’ya ait. Bir yıl önce konuşan, ama sosyal medyada tekrar göndeme gelen konuşmasıyla Halil Konakçı şunları söylüyor: Dinde zorlama yok öyle mi? Hadi ya. Dinde zorlama var. Nasıl var? Namaz kılmamanın hukukta cezası var, şimdi uygulanmıyor olabilir. Oruç tutmamanın cezası var, sopalama var. Demekki dinde zorlama var” dediği görüldü.

23 Ağustos 2022 - 23:17

İzleyenleri hayrete düşüren bu sözler, yaptığı konuşmalarla kamuoyunun büyük tepkisini çeken cami imamı Halil Konakçı’ya ait. Bir yıl önce konuşan, ama sosyal medyada tekrar göndeme gelen konuşmasıyla Halil Konakçı şunları söylüyor: Dinde zorlama yok öyle mi? Hadi ya. Dinde zorlama var. Nasıl var? Namaz kılmamanın hukukta cezası var, şimdi uygulanmıyor olabilir. Oruç tutmamanın cezası var, […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.