Düzce'de off-road festivali düzenlendi - Haber 1Haber 1

Düzce'de off-road festivali düzenlendi

Düzce'de off-road festivali düzenlendi

30 Nisan 2023 - 20:05

ABONE OL

DÜZCE (AA) – Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından 29. Çilimli Off-Road Festivali düzenlendi.

Çilimli ilçesindeki özel parkurda gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden 35 araçla 70 sporcu katıldı.

Yarışların birinci etabında sporcular, büyük hacme sahip motorlu araçlarla çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalıştı. Su havuzlarından çıkmaları sırasında bazı araçların devrilmesi nedeniyle mücadeleye zaman zaman ara verildi.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını belirterek, "10 yılda 29. organizasyonumuz oluyor. Daha sezonun başı olmasına, 2 gün önce kar yağmasına rağmen kamp da güzeldi etkinliğimiz de. Toplamda 35 araç katıldı." diye konuştu.

Yarışların iki etaptan oluştuğunu aktaran Albayrak, izleyicilerin yarısının kadınlardan oluştuğunu ve bugün de 4 kadın sporcunun yarıştığını kaydetti.

Organizasyon, yarışların ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.