Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü'de düzenlendi - Haber 1Haber 1

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü'de düzenlendi

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü'de düzenlendi

15 Eylül 2023 - 18:07

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı yapıldı.

Azerbaycan Başsavcısı Kamran Aliyev'in ev sahipliğinde, Haydar Aliyev Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Özbekistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan ve Tacikistan başsavcıları ile Türkmenistan başsavcı yardımcısı katıldı. Toplantıda, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin de yer aldı.

Azerbaycan Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, toplantıda, Ekonomik İşbirliği Teşkilatına üye ülkelerdeki uyuşturucu kaçakçılığı, siber suçlar ve diğer suçlarla mücadelede savcılık faaliyetlerinin dijitalleştirilmesi gibi konular müzakere edildi.

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı kapsamındaki işbirliği konularının de ele alındığı etkinlikte, toplantı sonuçlarına ilişkin protokol ve bildiri kabul edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.