Fatih Erbakan, babasının Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programına katıldı - Haber 1Haber 1

Fatih Erbakan, babasının Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programına katıldı

Fatih Erbakan, babasının Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programına katıldı

25 Şubat 2024 - 22:40

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Fatih Camisi'nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programına katıldı.

Milli Gençlik Derneği tarafından, Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve Türk siyasetinde "Erbakan Hoca" olarak anılan eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılı kapsamında, Fatih Camisi'nde program düzenlendi.

Programa, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. Akşam namazından sonra camide, merhum Erbakan için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Öte yandan Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan için Merkezefendi Mezarlığı'nda kabri başında düzenlenen anma programına da katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.