Gazeteci Şaban Arslan için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi - Haber 1Haber 1

Gazeteci Şaban Arslan için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi

Gazeteci Şaban Arslan için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi

04 Nisan 2023 - 15:26

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Sabah gazetesindeki odasında kalp krizinden 56 yaşında hayatını kaybeden Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan için Turkuvaz Medya'da cenaze töreni düzenlendi.

Gazetedeki odasında dün akşam saatlerinde rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren Arslan'ın cenazesi, görev yaptığı Turkuvaz Medya'nın önüne getirildi.

Buradaki cenaze törenine Arslan'ın ailesi, Sabah gazetesi çalışanları ile meslektaşları katıldı.

Arslan için helallik istenmesinin ardından cenaze namazı kılındı.

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, törende yaptığı konuşmada, Arslan ile 15 yıla yakın beraber çalıştıklarını söyledi.

Arslan'ın bulunduğu ortama iyimserlik ve neşe aşıladığını belirten Şafak, "Allah ömür verseydi ileri yaşlarında köy evinde dinlenmek istiyordu ama olmadı. Daha dün esprileriyle hepimizi güldürüyordu bugün ise ölümüyle hepimizi ağlatıyor. Mekanı cennet olsun." dedi.

– Cenazesi yarın Samsun'da toprağa verilecek

Şaban Arslan'ın cenazesi, yarın Samsun'un İlkadım ilçesindeki Bahçelievler Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Sabah Gazetesi Haber Müdürlüğü görevine 2009 yılında getirilen Arslan, daha sonra aynı gazetede haber koordinatörlüğü görevini de yürütmüştü. Yayınlanmış 4 kitabı bulunan Arslan, evli ve iki çocuk babasıydı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.