Günün güzel haberi... Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu corona virüsü yendi, taburcu edildi - Haber 1Haber 1

Günün güzel haberi… Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu corona virüsü yendi, taburcu edildi

Günün güzel haberi… Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu corona virüsü yendi, taburcu edildi

16 Nisan 2020 - 13:58

ABONE OL

Başta hekimler ve hemşireler olmak üzere bütün sağlık çalışanları, corona virüse yakalanan hastalarını iyileştirmek için adeta seferber oldu.

Bu zorlu süreçte birçok hekim ve hemşire de virüs salgınına maruz kaldı, hatta hayatını kaybetti. Bunlardan bazıları ise virüsü yenmeyi başardı, iyileşti.

Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu'na koronavirüs teşhisi konuldu

İşte günün güzel haberi, Akademik Solunum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu’ndan geldi. Hastalarının tedavisi için uğraşırken corona virüse yakalanan ve oldukça zorlu geçen tedavi sürecinin ardından iyileşen Prof. Tutluoğlu taburcu olduğu hastaneden alkışlarla uğurlandı.

İstanbul Acıbadem International Hastanesi’nde, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedavisi kapsamında yoğun bakımda kalan Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu iyileşti. Bu sabah hastaneden taburcu edilen Tutluoğlu’na hastane çalışanları tarafından çiçek takdim edildi. Evine dönen Prof. Dr. Tutluoğlu, Haber1’e, “Çok şükür iyileştim, fakat çok yorgun düştüm. Benim için dua eden, destek telefonlarını ve mesajlarını ileten dostlarıma, hastalarıma teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.