Hataylı depremzede kadın, afette kaybettiği 9 yakınını özlemle anıyor - Haber 1Haber 1

Hataylı depremzede kadın, afette kaybettiği 9 yakınını özlemle anıyor

Hataylı depremzede kadın, afette kaybettiği 9 yakınını özlemle anıyor

06 Şubat 2024 - 13:40

ABONE OL

HATAY (AA) – Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 6 Şubat 2023'teki depremlerde 9 yakınını kaybeden 45 yaşındaki Kadriye Kapanoğlu, kız kardeşiyle hayata tutunmaya çalışıyor.

Kapanoğlu'nun, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Çay Mahallesi'nde anne, babasının yanı sıra amcasının da oturduğu bina yıkıldı.

Binanın enkazından Kapanoğlu'nun annesi, babası, amcası, kız ve erkek kardeşi, amcası ve yeğenleri olmak üzere 9 yakının cansız bedeni çıkarıldı.

Hayatta kalan kız kardeşiyle Üsküdar Konteyner Kent'te yerleşen Kapanoğlu, AA muhabirine, depremde kaybettiği sevdiklerini özlemle andığını söyledi.

Acısının tarifinin olmadığını anlatan Kapanoğlu, hayatta kalan kardeşiyle hayata tutunmaya çalıştığını belirtti.

Sevdiklerini kaybettiği depremin tarihini koluna dövme yaptırdığını aktaran Kapanoğlu, "Yetim, öksüz kaldığım gün. Bu rakam, bu tarih benim her zaman beynimde, gönlümde, gözümde, içimde, her yerde yani. Çok büyük bir kıyametti. Bu acının tarifi yok." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.