İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de Kent Lokantası'nın açılışını yaptı - Haber 1Haber 1

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de Kent Lokantası'nın açılışını yaptı

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer'de Kent Lokantası'nın açılışını yaptı

23 Mayıs 2023 - 20:22

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'deki Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi.

İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Temmuz 2022'den itibaren kent lokantalarını açmaya başladıklarını söyledi.

Burasıyla birlikte dokuzuncu lokantayı açtıklarını belirten İmamoğlu lokantada 4 çeşit yemeğin 29 liraya satıldığını aktardı.

İmamoğlu, lokantaların ana hedef kitlesinin öğrenciler, çalışanlar ve esnaf olduğunu dile getirerek "Bu noktada biz, üniversitelere yakın noktaları seçerek Avcılar'dan Sultanahmet'e veya diğer noktalara varıncaya kadar oralarda Kent Lokantası hizmeti ağımızı büyütüyoruz." dedi.

Lokantanın hayırlı olmasını dileyen İmamoğlu'na açılışta, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin eşlik etti.

İmamoğlu, daha sonra Başakşehir'de vatandaşlarla bir araya geldi. Otobüsün üzerinden vatandaşlara seslenen İmamoğlu, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

Alanda bulunanlar ellerinde Türk bayrağı, CHP ve Yeşil Sol Parti bayrakları ile Atatürk posterleri taşıdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.