İHH, Suriye'de iç savaş mağduru ailelere 770 ton kömür dağıttı - Haber 1Haber 1

İHH, Suriye'de iç savaş mağduru ailelere 770 ton kömür dağıttı

İHH, Suriye'de iç savaş mağduru ailelere 770 ton kömür dağıttı

25 Aralık 2023 - 15:44

ABONE OL

İDLİB (AA) – İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, kış kampanyası kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki İdlib, Azez ve Cerablus bölgelerindeki iç savaş mağduru 2 bin 567 aileye 770 ton kömür dağıttı.

İHH Suriye Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Işık, yaptığı açıklamada, "İyilik Soğuk Geçirmez'' sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye'deki iç savaş mağduru ailelere yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib, Azez ve Cerablus bölgelerindeki kamplarda yaşayan ihtiyaç sahiplerine aralık ayı kış yardım programı çerçevesinde 770 ton kömür dağıtımı yapıldığını belirten Işık, "Bu dağıtımımızdan 2 bin 567 aile istifade etti." dedi.

Kış yardım çalışmalarının devam edeceğini anlatan Işık, "Battaniye, sünger yatak, soba, mont ve çizme gibi kış mevsiminde özellikle kamplarda yaşayan insanların ihtiyaç duyduğu malzemelerin dağıtımını da sürdürüyoruz. Destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.