İsrail güçleri, Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 26 Filistinliyi daha gözaltına aldı - Haber 1Haber 1

İsrail güçleri, Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 26 Filistinliyi daha gözaltına aldı

– İşgal altındaki bölgede 7 Ekim’den beri İsrail güçlerince gözaltına alınan Filistinlilerin sayısı 4 bin 936 oldu

İsrail güçleri, Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 26 Filistinliyi daha gözaltına aldı

02 Ocak 2024 - 14:00

ABONE OL

RAMALLAH (AA) – İsrail güçlerinin 26 kişiyi daha gözaltına almasıyla işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te, 7 Ekim'den bu yana gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısı 4 bin 936'ya yükseldi.

Filistin Esirler Cemiyeti ve Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Filistin Esir İşleri Heyetinden konuya ilişkin ortak yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, İsrail güçlerinin, El-Halil, Doğu Kudüs, Ramallah, Kalkilya, Nablus, Eriha ve Tulkerim kentlerinde düzenlediği baskınlarda 2 kadın ve bir yaralının da aralarında bulunduğu 26 Filistinliyi gözaltına aldığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısının 4 bin 936'ya çıktığı kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.