İyi Parti lideri Akşener, "Çocuk çalınır" dedi ve uyarılarını sıraladı... - Haber 1Haber 1

İyi Parti lideri Akşener, “Çocuk çalınır” dedi ve uyarılarını sıraladı…

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, deprem bölgesini ziyaret etti ve çok önemli uyarılarda bulundu:
– “Salgın hastalık çıkacağından korkumuz var. Ben 99 depremini yaşamış bir insanım. O günle bugün arasında bir fark var. O gün yazdı, bugün kış. Isınma ve barınmaya dair eksiklerimiz var. Bunların acilen tamamlanması lazım”

– “Böyle dönemlerde çocuk çalınır. Organ için çalınır, satılmak için çalınır, başka şeyler için çalınır. Annesini, babasını kaybetmiş çocukları Allah rızası için devletin kurumlarına teslim edin”

11 Şubat 2023 - 17:58

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, deprem bölgesini ziyaret etti ve çok önemli uyarılarda bulundu: – “Salgın hastalık çıkacağından korkumuz var. Ben 99 depremini yaşamış bir insanım. O günle bugün arasında bir fark var. O gün yazdı, bugün kış. Isınma ve barınmaya dair eksiklerimiz var. Bunların acilen tamamlanması lazım” – “Böyle dönemlerde çocuk çalınır. Organ için […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.