Karaman'da Zafer Partisi'nden istifa eden İl Başkan Yardımcısı Yıldırım ve beraberindekiler AK Parti'ye katıldı - Haber 1Haber 1

Karaman'da Zafer Partisi'nden istifa eden İl Başkan Yardımcısı Yıldırım ve beraberindekiler AK Parti'ye katıldı

Karaman'da Zafer Partisi'nden istifa eden İl Başkan Yardımcısı Yıldırım ve beraberindekiler AK Parti'ye katıldı

24 Mayıs 2023 - 23:40

ABONE OL

KARAMAN (AA) – Karaman'da Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Beyazıt Yıldırım ve beraberindekiler, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti ailesi büyümeye devam ediyor. Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Beyazıt Yıldırım ve beraberindeki heyetle birlikte partimize katılmıştır. Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öztürk paylaşımında, Yıldırım ve beraberindekilere AK Parti İl Binasında rozet takılırken çekilen fotoğraflara da yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.