Kayseri'de öldürülen kadının cenazesi toprağa verildi - Haber 1Haber 1

Kayseri'de öldürülen kadının cenazesi toprağa verildi

Kayseri'de öldürülen kadının cenazesi toprağa verildi

14 Kasım 2023 - 18:11

ABONE OL

KAYSERİ (AA) – Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde başına sert cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunan kadının cenazesi defnedildi.

Gesi Mahallesi Yüksel Çavuşoğlu Caddesi'ndeki müstakil evinde dün öldürülmüş halde bulunan H.S'nin (51) cenazesi, otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenaze, Gesi Mezarlığı'nda ikindi vakti kılınan namazdan sonra burada toprağa verildi.

Olayla ilgili ifadeleri alınmak üzere jandarma merkezine götürülen H.S'nin eşi S.A.S. (57) ile oğulları S.S. (28) ve B.S. de (23) jandarma gözetiminde cenaze törenine katıldı.

S.A.S, dün akşam hayvanlarını otlattıktan sonra evine döndüğünde eşi H.S'nin yerde hareketsiz yattığını görmüş, ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekibi, kadının kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.