Kılıçdaroğlu'ndan sert sözler: Devlet engel koyuyor - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu’ndan sert sözler: Devlet engel koyuyor

Kılıçdaroğlu’ndan sert sözler: Devlet engel koyuyor

07 Şubat 2023 - 23:37

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Hatay’da basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu, bürokratların çalışmak istediğini, ama devletin engellediğini söyledi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yardım ve çalışmaların çok az olduğunu Hatay’a gitti.

Orada bir basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, ”Bürokratlar çalışmak istiyor ama devlet engel koyuyor. Sorun var, evet. Sorunu birlikte çözmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

”SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR”

Kılıçdaroğlu ayrıca ”Sorunu çözmek isteyen insanların önüne engel konulmaması lazım. Söylenecek çok söz var. Ama bunların tamamını zamanı geldiğinde konuşacağız. Elbette kızgınız. Ama bir şekliyle bu sorunu çözmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.