Kocaeli'de tartıştığı damadı ve kardeşini silahla yaralayan kişiye ev hapsi verildi - Haber 1Haber 1

Kocaeli'de tartıştığı damadı ve kardeşini silahla yaralayan kişiye ev hapsi verildi

Kocaeli'de tartıştığı damadı ve kardeşini silahla yaralayan kişiye ev hapsi verildi

04 Aralık 2023 - 20:41

ABONE OL

KOCAELİ (AA) – Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tartıştığı damadını ile onun kardeşini silahla yaralayan kişiye ev hapsi verildi.

Yenişehir Mahallesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında tartıştığı damadı Mustafa S. ile kardeşi Osman S'yi silahla yaralayan M.Y. ile kavga sırasında olay yerinde bulunan oğlu M.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y'ye nöbetçi sulh ceza hakimliğince ev hapsi verildi, oğlu M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada hastanede tedavileri devam eden yaralılardan damat Mustafa S'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yenişehir Mahallesi Mintaş Sokak'ta dün M.Y. bir apartmanın ikinci katında tartıştığı damadı Mustafa S. ve kardeşi Osman S'yi tabancayla yaralamış, yaralılar ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Kayınpeder M.Y. olay yerinde gözaltına alınmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.