"Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı" filmi 6 Ekim'de vizyona girecek - Haber 1Haber 1

“Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı” filmi 6 Ekim'de vizyona girecek

“Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı” filmi 6 Ekim'de vizyona girecek

04 Ekim 2023 - 10:50

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Başrollerini Lavinya Ünlüer, Ata Berk Mutlu ve Özkan Sağın'ın paylaştığı "Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı" filmi 6 Ekim'de vizyona giriyor.

Yapımcılığını Two Yapım'ın üstlendiği, Kubilay Güleçoğlu'nun yazıp yönettiği filmde, Türk sinemasının tanınmış çocuk yıldızları yer alıyor.

"Masal Zamanı 2: Sihirli Kapı" filminin oyuncu kadrosunda Ebrar Demirbilek, Hakan Hatipoğlu, Nisan Aktaş, Oktay Delibalta, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan, Özge Sesli, Kübra Güleçoğlu, Sera Tokdemir, Kuban Turan, Nergis Kumbasar ve Yasmin Erbil bulunuyor.

"Melez Prenses Melisa", "Kurt Adam Erman" ve masal diyarından iyilere yardıma gelen Alper'in, kötü cadı Yasemin ve Cüce'nin planlarını boşa çıkarmak için giriştiği mücadeleyi anlatan film, sadece masal kahramanlarının görebildiği bir sihirli kapıdan gelen kötülerin iyilerle mücadelesini konu ediniyor. ​​​​​​​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.