Mersinli balıkçılar, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Mersinli balıkçılar, AA'nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Mersinli balıkçılar, AA'nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

17 Ocak 2024 - 15:01

ABONE OL

MERSİN (AA) – Mersin'in Akdeniz ilçesinde balıkçılar, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri"ni oyladı.

Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nda mesai yapan balıkçılar, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Balıkçılardan Ali Dilgil, "Haber" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Boğazda bir dev", "Çevre-Yaşam"da Mustafa Çiftçi'nin "İki gözüm", "Spor"da ise Serhat Çağdaş'ın "Kazananlar, kaybedenler" başlıklı karesine oy verdi.

Bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Aytuğ Can Sencar'ın "Depremin umudu", "Gazze: Kanıt" kategorisinde de Belal Khaled'in "Çaresiz hayatlar" adlı fotoğrafını seçen Dilgil, "Hepsi birbirinden güzel, ilgimi çekti. Emeği geçenleri tebrik ederim." dedi.

Ali Yüzgeç de "Haber" kategorisinde David Peinado'nun "Nehire karşı", "Çevre-Yaşam"da Alper Tüydeş'in "Kimler gelmiş?", "Spor"da da Emin Sansar'ın "Yumruk" başlıklı karesini seçti.

Yüzgeç, "Deprem: Umut" kategorisinde Aydın Arik'in "Ha gayret" ve "Gazze: Kanıt" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Sema bebek" adlı fotoğrafını tercih etti.

Fotoğraflardan etkilendiğini anlatan Yüzgeç, emeği geçenleri kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.