Nevşehir'de "Son Akşam Yemeği" filmi sinemaseverlerle buluştu - Haber 1Haber 1

Nevşehir'de “Son Akşam Yemeği” filmi sinemaseverlerle buluştu

Nevşehir'de “Son Akşam Yemeği” filmi sinemaseverlerle buluştu

09 Kasım 2023 - 15:40

ABONE OL

NEVŞEHİR (AA) – Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl dönümüne özel hazırlanan, Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu "Son Akşam Yemeği" isimli film, Nevşehir'de izleyiciyle buluştu.

Levent Onan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Cumhuriyet'in ilanının bir gün öncesinde Çankaya Köşkü'nde verilen akşam yemeğinin konu edildiği filme, kent sakinleri ilgi gösterdi.

Kentte bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda filmi izleyenlerden Bayram Şahin, filmi beğeniyle seyrettiğini belirterek, "Cumhuriyet'imizin kurulduğu dönemdeki meşakkati hepimiz biliyoruz. Filmi herkesin izlemesini tavsiye ederim." dedi.

Hurşit Köksal da filmdeki bazı karakterlerden etkilendiğini dile getirerek, "Cumhuriyet'in kurulduğu anı bizlere yaşatan bir film. Cumhuriyet'in ilanından bir gün öncesini baştan sona konu almış. Kurgusundan sahne geçişlerine kadar başarılı olmuş." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.