Sakarya Valisi Karadeniz, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada yaralananları ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Sakarya Valisi Karadeniz, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada yaralananları ziyaret etti

Sakarya Valisi Karadeniz, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazada yaralananları ziyaret etti

28 Aralık 2023 - 13:44

ABONE OL

SAKARYA (AA) – Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 10 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme trafik kazasında yaralananlara geçmiş olsun dileklerini illeti.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Karadeniz, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ve diğer ilgililerle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Karadeniz, hastane yetkililerinden sağlık durumları hakkında bilgi aldığı yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, Giresun'daki cenaze töreninden dönenleri taşıyanın da aralarında olduğu 3 otobüs ve 1 tırın da bulunduğu 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi ölmüş, 59 kişi yaralanmıştı.

Kazaya karışan araçlardan 6'sının sürücüsü gözaltına alınmış, hastaneye kaldırılan bir yaralı sürücü hakkında ise tedavisinin ardından gözaltı işlemi yapılacağı belirtilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.