Şehit polis Musa Erdem için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi - Haber 1Haber 1

Şehit polis Musa Erdem için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi

– Törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı

Şehit polis Musa Erdem için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi

01 Aralık 2023 - 13:56

ABONE OL

ANKARA (AA) – Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yakın koruma ekibinde görevli polis memuru Musa Erdem için tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile mesai arkadaşları katıldı.

Törende yapılan duanın ardından konuşan Cumhurbaşkanlığı Koruma Hizmetleri Genel Müdürü Ramazan Bal, şehadetin peygamberlikten sonraki en büyük makam olduğunu söyledi.

Şehadetin kutlu olduğu kadar şehidin arkasında kalanların metanetinin de önemli olduğunu belirten Bal, şehit Erdem'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diledi.

Törenden sonra şehit polis memuru Erdem'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Adıyaman'a gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.