Şırnak'ta Tanin Dağları'nda ters lale etkinliği düzenlendi - Haber 1Haber 1

Şırnak'ta Tanin Dağları'nda ters lale etkinliği düzenlendi

Şırnak'ta Tanin Dağları'nda ters lale etkinliği düzenlendi

08 Mayıs 2024 - 15:20

ABONE OL

ŞIRNAK (AA) – Şırnak'ın Uludere ilçesi Tanin Dağları'nda ters lale etkinliği gerçekleştirildi.

Uludere Doğa ve Spor Kulübü ve Şehri Nuh Bisiklet ve Doğa Kulübü işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen fotoğrafçı ve doğaseverler, 2 bin 230 rakımlı Tanin Dağları'nda ters laleleri fotoğrafladı, doğa yürüyüşü yaptı.

Çanakkale'den gelen Güldan Gündoğdu, ters laleleri görmek için geldiğini ve bölgeyi çok beğendiğini söyledi.

Gündoğdu, "İnanılmaz bir manzara var. Ters laleleri gördüm ve çok beğendim. İlk defa geliyorum. Bence herkesin gelmesi, bu doğa güzelliklerini görmesi lazım. Gelmeden önce ön yargılıydım, buraya geldikten sonra fikirlerim çok değişti. Çok güzel bir yer." diye konuştu.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde öğretmen olan Sedat Özdemir, ters lale etkinliğinin çok güzel geçtiğini dile getirerek, Şırnak'ın doğal güzelliklerini keşfettiklerini belirtti.​​​​​​​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.