Son Dakika... Malatya'da bir bina çöktü, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor - Haber 1Haber 1

Son Dakika… Malatya’da bir bina çöktü, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

– Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı

Son Dakika… Malatya’da bir bina çöktü, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

09 Kasım 2021 - 17:33

ABONE OL

Malatya’da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

MALATYA (AA) – Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi.

Giriş katında dükkanların bulunduğu binanın çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi, enkazdan yaralı kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, AA muhabirine, binadaki çökmenin neden kaynaklandığına ilişkin henüz tespit çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Enkazdan 8 yaralının kurtarıldığını ifade eden Baruş, “Enkazdan şu an için 8 kişi kurtarıldı ve sağlık durumlarında ciddi bir durum söz konusu değil. Binada 20 kişinin olduğunu tahmin ediyoruz. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.” diye konuştu.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.