Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile İsmail Saymaz böyle halay çekti... - Haber 1Haber 1

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile İsmail Saymaz böyle halay çekti…

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ile İsmail Saymaz böyle halay çekti…

18 Ekim 2021 - 23:51

ABONE OL
Gazeteci İsmail Saymaz ile Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Diyarbakır’da Kürtçe türküler eşliğinde halay çekti, sosyal medya ikiye ayrıldı. Bazı yorumcular alay ederken, bazı gazeteciler ise destek verdi.
Gazeteci Cüneyt Özdemir ise YouTube kanalında halay görüntülerini şöyle yorumladı: Böyle halay mı çekilir, halay suçu işleniyor burada
 

“Niye eleştiriyorlar anlamıyorum, ne var işte ne güzel halay çekmişler”

Gazeteci Cüneyt Özdemir, meslektaşları İsmail Saymaz ve Ertuğrul Özkök‘ün sosyal medyada gündem olan halay görüntülerine ilişkin esprili bir dille gülerek “Böyle halay mı çekilir? Zaten kimin çektiği önemli değil. Halay suçu işleniyor burada” yorumunu yaptı. Özdemir, “Niye eleştiriyorlar anlamıyorum, ne var işte ne güzel halay çekmişler” ifadelerini de sözlerine ekledi.

FOX TV haber sunucusu İsmail Küçükkaya, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ile gazeteci İsmail Saymaz’ın Diyarbakır’da Kardeş Türküler eşliğinde halay çektiği görüntüleri paylaştı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Küçükkaya, “Bu görüntü çok konuşulur. Diyarbakır’da Ahmet Güneştekin’in sergisinde Ertuğrul Özkök ve İsmail Saymaz Kardeş Türküler sahnede iken halay çekti” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir de Youtube kanalında halay görüntülerini ekrana taşıdı. Esprili bir dille görüntüleri değerlendiren Özdemir, “Halay suçu işleniyor” dedi.

Özdemir’in açıklamaları şöyle;

“Niye eleştiriyorlar anlamıyorum”

“Kimin çektiği önemli değil, halay suçu işleniyor burada. Sırrı da çekse bu halay böyle çekilmez. Diyarbakır’da olsan hemen polisi ararlar. “Böyle halay mı çekilir? Arkada Kardeş Türküler çalarken” demek gerekiyor. 6 çeşit halayı, bir halaya sığdırmış Ertuğrul Özkök.

Şu anda Türkiye’nin konuştuğu görüntüleri İsmail Küçükkaya çekiyor. Rica ettim bana yolladı. Gazetecilik tam da budur.

Niye eleştiriyorlar anlamıyorum. Ne var işte ne güzel halay çekmişler. Bu vesileyle de Diyarbakır ekolü diye bir ekol olduğunu duymuş oldunuz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.