Sedat Peker'den Veyis Ateş'e: Seni top 10 listesine alacağım - Haber 1Haber 1

Sedat Peker’den Veyis Ateş’e: Seni top 10 listesine alacağım

Sedat Peker’den Veyis Ateş’e: Seni top 10 listesine alacağım

22 Eylül 2021 - 23:47

ABONE OL

Habertürk’ten istifa ettikten uzun süre sesi soluğu çıkmayan Veyis Ateş, bugün isim vermeden gazeteci Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil’i hedef almıştı.

Bunun üzerine organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Veyis Ateş’e seslendi, ” Bu işlerden uzak dur, yoksa seni tekrardan top 10 lissetine alacağım” dedi. 

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro para aldığı iddia edilen ve HaberTürk’ten ayrılan Veyis Ateş’in gazeteci Uğur Dündar’ı isim vermeden hedef alarak yaptığı açıklamalar hakkında paylaşım yaptı.

Veyis Ateş, Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında bir süre önce yaşanan, ekrana da yansıyan gerilime isim vermeden gönderme yaparak, “Neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran bu durum? Size bir şey anlatmaktan vazgeçtim” şeklinde mesajlar atmıştı.

SEDAT PEKER’DEN UĞUR DÜNDAR’A DESTEK, VEYİS ATEŞ’E UYARI

Anonsçu veysi arkadaşlar söyledi, Uğur Ağabey’e saygısızlık yapmışsın. Habertürk’te yaptıklarından sonra başına neler geldi biliyorsun.

Seni uyarıyorum, bu işlerden uzak dur. Yoksa tekrardan seni top 10 listesine alacağım.

Bakalım, Veyis Ateş bu sözlerden sonra cevap verecek mi?

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.