Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun terapi seansı ücretleri dudak uçuklattı! - Haber 1Haber 1

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun terapi seansı ücretleri dudak uçuklattı!

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun terapi seansı ücretleri dudak uçuklattı!

12 Kasım 2021 - 12:47

ABONE OL

Ekranların sevilen yapımları Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve final yapmış olan Doğduğun Ev Kaderindir, İstanbullu Gelin gibi dizilerin hikayelerinin asıl sahibi Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun seans ücreti ortaya çıktı.

Meslek hayatında yaşadığı deneyimleri kurgusal bir hale çevirerek kitaba dönüştüren Budayıcıoğlu’nun eserleri, son dönemde dizilere uyarlanıyor. Karakterlerin yaşadıkları olaylar ve hayat hikayeleri seyircileri son derece etkilerken akıllara ‘ben de mi Gülseren Budayıcıoğlu’na terapiye gitsem?’ sorusu gelenler seans ücretlini merak ediyor. Seans ücretiyle ilgili sızan bilgiler ise sosyal medyayı şaşkınlığa uğrattı. İşte Gülseren Budayıcıoğlu’nun 20 dakikalık seans bedeli…

 

Televizyon tarihine kazınan başarılı dizilerin mimarı Budayıcıoğlu’nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu sosyal medyada sıkça konuşulur olmaya başladı.

Seans ücreti kadar Budayıcıoğlu’nun muayenehanesinin nerede ve hangi ilde olduğu da çok merak edilen diğer detaylar arasında…

TV ekranlarında son yıllarda özellikle Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin isimleri çokça duyulmaya başlandı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlama olan bu iki dizide izlenme rekorları kırarken, izleyenler kitapları, Gülseren Budayıcıoğlu’nun muayane ücretleri ve hayatı hakkında bilgi toplamaya da başladı.

2005 yılında her zaman hayalini kurduğu Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak halka hizmet etmeye başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında…

Budayıcıoğlu’nun seans ücretinin ortaya çıkmasının ardından Twitter başta olmak üzere pek çok sosyal medya kanalında bu ücretler ‘fazla yüksek’ bulunarak ti’ye alındı, caps’ler ardı ardına patladı. En çok paylaşılan yorum ise “Aklınıza sahip çıkın. Psikolog-psikiyatr fiyatları uçmuş” şeklinde oldu.

2008 yılında ikinci kitabı olan “Günahın Üç Rengi” adlı kitabını yayınlayan Budayıcıoğlu, kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul’da Levent ve Suadiye şubelerini de açtı.

Budayıcıoğlu’nun seans ücreti sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Başarılı bir doktor olması nedeniyle ücreti normal bulan da oldu, fiyatı yüksek bulup, konuyla dalga geçen de oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kurucusu olduğu Madalyon kliniğinde ise diğer doktorların seans ücretleri 300 TL’den,45 dakika için 650 liradan başlıyor.

Randevu bulunamıyor

Yoğun talep nedeniyle 1 yıl içinde randevu almak imkansız olduğu iddia ediliyor.

 

Farklı tanı gruplarından hastalarıyla olan görüşmelerini, tedavi şeklini ve hastalarının geçirdikleri değişimleri kurmaca dünyanın imkânlarıyla okurla buluşturan Budayıcıoğlu, hastalarının isimlerini, yaşadıkları şehirleri ve meslekleri değiştirerek geçirdikleri değişimleri kitaplarında işliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.