AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Gaziantep'te istişare toplantısına katıldı - Haber 1Haber 1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Gaziantep'te istişare toplantısına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Gaziantep'te istişare toplantısına katıldı

15 Aralık 2023 - 22:02

ABONE OL

GAZİANTEP (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Gaziantep'te partisinin il teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Kandemir, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda partililerle bir araya geldi.

Kandemir, buradaki konuşmasında, deprem bölgesindeki illerin AK Parti'ye gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesindeki illere çok önem ve değer verdiğini, en yakın zamanda ziyaret edeceğini kaydetti.

Yerel seçimlerin önemine değinen Kandemir, Gaziantep'in her seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteğin çok kıymetli olduğunu belirterek, bu başarıda emeği olan teşkilat mensuplarından yeni bir başarı öyküsü yazmaları için gece gündüz demeden çalışmalara başlamalarını istedi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Başkanı Murat Çetin ile partililer katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.