AK Parti Sözcüsü Çelik, bazı ülkelerin Filistin'i tanıyacaklarına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi - Haber 1Haber 1

AK Parti Sözcüsü Çelik, bazı ülkelerin Filistin’i tanıyacaklarına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi

– “Cumhurbaşkanı’mızın gayretleri Filistin meselesinde insani ve siyasi hassasiyetin küresel düzeyde artmasına en büyük desteği vermektedir”

AK Parti Sözcüsü Çelik, bazı ülkelerin Filistin’i tanıyacaklarına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi

23 Mayıs 2024 - 10:39

ABONE OL

ANKARA (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanı’mızın gayretleri Filistin meselesinde insani ve siyasi hassasiyetin küresel düzeyde artmasına en büyük desteği vermektedir.” ifadelerini kullandı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İspanya, İrlanda ve Norveç’in Filistin devletini tanıyacaklarına dair açıklamalarının son derece memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Filistin devletini tanıma yönünde atılan her adımın tarihin doğru tarafında ve insanlık değerlerinin yanında durmak olduğunu vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanı’mızın Filistin meselesindeki siyaseti, hem tarihin doğru tarafında hem de insanlık değerlerinin yanında durmaktadır. Cumhurbaşkanı’mızın gayretleri Filistin meselesinde insani ve siyasi hassasiyetin küresel düzeyde artmasına en büyük desteği vermektedir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.