Bakan Fatih Dönmez, Eskişehir Mahmudiye'de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu: - Haber 1Haber 1

Bakan Fatih Dönmez, Eskişehir Mahmudiye'de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu:

– “Muhalefet lideri tabii sandıktan umduğunu bulamadığı için ‘Acaba sağ, milliyetçi oylarını alabilir miyim?’ diye söylem değiştirdi ama iş işten geçti. Çünkü tam gaz giderken bir anda beyefendi sağa direksiyonu kırdı mı, kırdı ama o virajı alamayacak, arabayı şarampole devirecek inşallah”

Bakan Fatih Dönmez, Eskişehir Mahmudiye'de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu:

23 Mayıs 2023 - 17:06

ABONE OL

ESKİŞEHİR (AA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Muhalefet lideri tabii sandıktan umduğunu bulamadığı için 'Acaba sağ, milliyetçi oylarını alabilir miyim?' diye söylem değiştirdi ama iş işten geçti. Çünkü tam gaz giderken bir anda beyefendi sağa direksiyonu kırdı mı, kırdı ama o virajı alamayacak, arabayı şarampole devirecek inşallah." dedi.

Dönmez, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde Anadolu Tarım İşletmesi Müdürlüğü yerleşkesindeki konferans salonunda mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Dönmez, Türkiye tarihinin en büyük petrol keşfini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Bakan Dönmez, petrol arama faaliyetlerine devam edeceklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Biz başkaları gibi 3-5 oy uğruna onlarla görüşmüyoruz. Ne bölücülerle ne darbecilerle bir temasımız yok. Bizim tek temas noktamız halkımız, milletimiz, sizlersiniz. Biz onlar gibi başkalarından talimat almıyoruz. Bize tek talimat verecek olan kişiler sizlersiniz. Buraya da biz talimatlarınızı almak için geldik. Gücümüz, nefesimiz yettiğince bu hizmetleri yapacağız. Şimdi muhalefet lideri tabii sandıktan umduğunu bulamadığı için 'Acaba sağ, milliyetçi oylarını alabilir miyim?' diye söylem değiştirdi ama iş işten geçti. Çünkü tam gaz giderken bir anda beyefendi sağa direksiyonu kırdı mı, kırdı ama o virajı alamayacak, arabayı şarampole devirecek inşallah. Az kaldı, 3 gün sonra."

Toplantıya, Mahmudiye Kaymakamı Esra Arıtürk, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ile çok sayıda kişi katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.