CHP'li Toprak: "Adayımız açıklanınca herkes susacak" - Haber 1Haber 1

CHP’li Toprak: “Adayımız açıklanınca herkes susacak”

CHP’li Toprak: “Adayımız açıklanınca herkes susacak”

02 Kasım 2021 - 9:49

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Erdoğan Toprak, son dönemde büyük merak konusu olan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına yönelik sorulara yanıt verdi. Belirlenecek adayın toplumu kucaklayıcı, halkın sorunlarını çözecek ve vatandaşa umut verecek bir isim olacağını ifade eden Toprak, “Cumhurbaşkanı adayı açıklandığında herkes susacak” dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, medyada “Millet İttifakı’nın” Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili olarak asılsız iddialar ortaya atılmasına sert çıktı. 2023 seçimleri öncesi Millet İttifakı’nın belirleyeceği Cumhurbaşkanı adayının “Toplumda umutları yeşertecek bir isim olacağını” söyledi. Sözcü’nün haberinde Toprak, “Toplumu kucaklayıcı, halkın sorunlarını çözecek, vatandaşımıza umut verecek bir isim olacaktır. Adayımız açıklandığında bu ismin, herkesin gönül rahatlığı ile destekleyip oy vereceği bir kişi olacağından kuşku duyulmasın” dedi. Toprak şöyle konuştu:

‘Umutlar yeşerecek’

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.