HDP Eş Genel Başkanı Sancar Adana'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu - Haber 1Haber 1

HDP Eş Genel Başkanı Sancar Adana'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu

HDP Eş Genel Başkanı Sancar Adana'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu

27 Kasım 2021 - 20:50

ABONE OL

ADANA (AA) – HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Adana'da bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Sancar, kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda, birlikte mücadele etme sorumlulukları olduğunu belirtti.

HDP olarak kendi alanlarında, bulundukları her yerde mücadele yürüttüklerini aktaran Sancar, şunları kaydetti:

"Mecliste, meydanlarda, sokaklarda, mahallelerde halkla iç içe her fırsatta konuşmalar gerçekleştirip hem itirazlarımızı yükseltiyoruz hem önerilerimizi ortaya koyuyoruz. Çözüm için birlikteliği güçlendirmeye çalışıyoruz. Çıkış yolumuz bellidir. En geniş demokrasi ittifakını oluşturmak, en geniş demokratik mücadele ortaklığını gerçekleştirmedir. Ortak mücadeleyi başarabilirsek, seçimlerde ittifak tartışmalarının da çok fazla önemi kalmayacaktır. Daha doğrusu, ittifak tartışmaları kendiliğinden belki bir sonuca bağlanacaktır. Oysa şimdi seçimde ittifak meselesi öne çıkarılarak sahada ortak mücadele mecburiyeti gölgelenmektedir."

Sancar'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.