Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'i ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’i ziyaret etti

CHP ile İyi Parti arasında sürdürülen görüşmeler, bugün yeni bir görüşme ile devam etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’i ziyaret etti

12 Nisan 2018 - 13:58

ABONE OL

CHP ile İy Parti ittifak yapacak mı, yapmayacak mı? Kamuoyunun merakla beklediği bu sorunun cevabı bugün de tam olarak öğrenilemedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü Kurultay ile yeniden genel başkan seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelişinde İYİ Parti genel başkan yardımcıları Aytun Çıray, Koray Aydın ve Lütfü Türkkan karşıladı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Akşener’in makam odasına geçti.

Kılıçdaroğlu ve Akşener, toplantının ardından kısa bir basın açıklaması yaptı, ancak sorulan soruları yanıtlamadı.

İlk açıklamayı İyi Parti lideri Meral Akşener yaptı, “Sayın Kılıçdaroğlu’na çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır Türkiye’de siyasi nezaket konusunda konuşuyoruz. Böyle bir nezaket gösterdikleri için kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi. Akşener, daha sonra sözü Kılıçdaroğlu’na bıraktı.

“GÜÇLÜ DEMOKRASİYİ GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Genel Başkan’ı ben ve arkadaşlarımız ziyaret ettik. Başarılı bir kurultay süreci geçirdiler. Siyaset biraz gerginliklerden arınmalı. Nezaket biraz daha ön plana çıkmalı. Elbette farklı düşüncelerimiz olabilir ama farklı görüşleri Türkiye’nin selameti için dillendiriyoruz ve halkın hakemliğine başvuruyoruz. Var olan gerginlik ortamının biraz ötelenmesi gerekiyor. Hatta bu gerginlik ortamının olmaması gerekiyor. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarıyla konuştuk. Biz güçlü bir demokrasiyi getirmek için birlikte mücadele edeceğiz”şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.