'Kılıçdaroğlu'nun kalpak değil, poşu takması daha gerçekçi olur" - Haber 1Haber 1

‘Kılıçdaroğlu’nun kalpak değil, poşu takması daha gerçekçi olur”

HDP’yi meşru görmenin Anayasa Mahkemesi üzerinde baskı kurmak anlamına geldiğini söyleyen MHP Lideri Bahçeli, “CHP Genel Başkanı tarihi bir yanlışın içindedir. Demokratik hesap günü uzak değildir” dedi.

‘Kılıçdaroğlu’nun kalpak değil, poşu takması daha gerçekçi olur”

24 Eylül 2021 - 9:16

ABONE OL

(ANKARA) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sözde Kürt sorunundan bahsetmek, Kürt kökenli kardeşlerimi sorun olarak işaretlemek, hatta fişlemek demektir” dedi.

MHP Lideri, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Herkesi uyarıyorum, kökeni, mezhebi, dili ve yöresi ne olursa olsun, Türkiye’de tek bir insanımız bile sorun değildir. Cumhuriyet Halk Partisi’yle İP’in aynı anda HDP’yi meşru organ görüp sözde Kürt sorunu üzerinden PKK’ya zeytin dalı uzatmaları terörizmin değirmenine su taşıyan bedhahlıktır. HDP’yi meşru görmek, Anayasa Mahkemesi üzerinde fiili baskı kurmak anlamına gelecektir.

KALPAK DEĞİL POŞU…

Kılıçdaroğlu’nun kahraman gazilerimizle buluşmasında kalpak giyip poz vermek değil; sarı, kırmızı, yeşil poşu takıp ittifak ortaklarıyla kucaklaşması daha gerçekçi bir fotoğraf vermiş olacaktır. Emperyalizmin vaatlerle kiraladığı zillet ittifakı mutlaka hesap verecektir. Demokratik hesap günü ise uzak değildir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.