Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Samsun'da basın toplantısı düzenledi: - Haber 1Haber 1

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Samsun'da basın toplantısı düzenledi:

– “Denenmiş iktidardan, denenmiş muhalefetten size hayır gelmez’ diyoruz. Biz huzur, bereket, bolluk vadediyoruz”

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Samsun'da basın toplantısı düzenledi:

19 Mayıs 2022 - 22:30

ABONE OL

SAMSUN (AA) – Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Denenmiş iktidardan, denenmiş muhalefetten size hayır gelmez' diyoruz. Biz huzur, bereket, bolluk vadediyoruz." dedi.

İnce, Samsun'daki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, parti olarak iktidar olduklarında yapmayı planladıklarını anlattı.

Millete huzur vadettiklerini dile getiren İnce, "Denenmiş iktidardan, denenmiş muhalefetten size hayır gelmez.' diyoruz. Biz huzur, bereket, bolluk vadediyoruz. Bunu nasıl yapacağız? Hukuk devletiyle yapacağız. Rekabete açık bir Kamu İhale Kanun ile yapacağız. Konuşan bir üniversiteyle yapacağız. Örgütlü bir sivil toplumla yapacağız. Üreten, eken, diken çiftçiyle yapacağız." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin "Üç A" sorunu olduğunu öne süren İnce şunları kaydetti:

"Akıl sorunu var. Türkiye bilimden uzak yaşıyor. Gözlerle, gönüllerle enflasyon mücadelesi yapıyor, akılla, beyinle yapmıyor. Türkiye'nin adalet sorunu var. Her konuda adaletsizlik var. Medyası adaletsiz, yargısı adaletsiz, her konuda bir adaletsizlik var. Türkiye'nin bir ahlak sorunu var. İnsanlar kuru ekmek kuyruğundayken Türkiye'de 3-5 yerden maaş alan bürokratlar var. Türkiye'nin bu üç A sorununu yok edeceğiz. Türkiye'ye aklı getireceğiz, bilimi getireceğiz, Türkiye'ye adaleti getireceğiz. Türkiye'de ahlakı yeniden egemen kılacağız."

İnce, daha sonra partililerle bir araya geldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.