Otobüs kullanan İnce'den dikkat çeken "diploma" göndermesi - Haber 1Haber 1

Otobüs kullanan İnce’den dikkat çeken “diploma” göndermesi

Otobüs kullanan İnce’den dikkat çeken “diploma” göndermesi

06 Kasım 2021 - 19:46

ABONE OL

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, karayolu ile Niksar’dan Malatya’ya giderken bir süre parti otobüsünü kullandı. Ehliyeti olup olmadığını soranlara ise, sosyal medya hesabı üzerinden “manidar” bir yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, karayolu ile Niksar’dan Malatya’ya giderken bir süre parti otobüsünü kullandı.

Memleket Partisi Basın Bürosu, İnce‘nin karayolu ile Niksar’dan Malatya’ya giderken parti otobüsünü kullandığı anlara ait görüntüleri paylaştı.

 

 

Görüntülerde, otobüs hareket ettikten sonra yanındakilerden bir Malatya türküsü açmalarını isteyen İnce, yoldan geçen bazı araç sürücülerini de selamlıyor. İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği Etek Sarı türküsü eşliğinde bir süre otobüsü kullanmaya devam eden İnce, otobüsün şoförüne ise “Şimdi ben otobüsü senin yerine kullanıyorum, sen de Malatya’da benim yerime konuşma yapacaksın.” diye espri yapıyor.

Muharrem İnce, otobüs kullandığı görüntüleri sosyal medya hesabından da “Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım” diyerek paylaştı.

Bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan İnce’ye, sürücü ehliyetinin olup olmadığı yönünde sorular da gecikmedi.

Diploma göndermeli ehliyet yanıtı

Bunun üzerine sosyal medya hesapları üzerinden ehliyetinin fotoğrafını paylaşan İnce, “Bana ehliyet soranlar! İşte benim otobüs kullanabilir, E sınıfı ehliyetim. Bir zahmet arkadaşa da diplomasını sorar mısınız?” dedi.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.