Ülkücüler, Kılıçdaroğlu'nu bu sloganla karşıladı - Haber 1Haber 1

Ülkücüler, Kılıçdaroğlu’nu bu sloganla karşıladı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alparslan Türkeş döneminde MHP’de genel sekreter yardımcılığı ve İstanbul İl Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenen Selim Kaptanoğlu’nun da katıldığı Önce Türkiye Buluşması’na katıldı.

Salona girişte “Bozkurt Kemal” sloganlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu’na destek veren Kaptanoğlu, “Ülkücüler olarak sonuna kadar yanınızdayız, biz bu işi bitireceğiz” dedi.

12 Eylül 2022 - 10:25

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alparslan Türkeş döneminde MHP’de genel sekreter yardımcılığı ve İstanbul İl Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenen Selim Kaptanoğlu’nun da katıldığı Önce Türkiye Buluşması’na katıldı. Salona girişte “Bozkurt Kemal” sloganlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu’na destek veren Kaptanoğlu, “Ülkücüler olarak sonuna kadar yanınızdayız, biz bu işi bitireceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.