Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Eskişehir’de söyleşiye katıldı - Haber 1Haber 1

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Eskişehir’de söyleşiye katıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Eskişehir’de söyleşiye katıldı

28 Nisan 2024 - 20:34

ABONE OL

ESKİŞEHİR (AA) – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "3. Eskişehir Kitap Fuarı"nda söyleşiye katıldı.

Ümit Özdağ, Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye iştirak etti, sonrasında imza günü etkinliği düzenledi.

Özdağ'a Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl eşlik etti.

Özdağ, programın ardından, 5 Şubat 2022'de Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde Afganistan uyruklu eşi Shahnaz Nazari ve kızı Nasimgül Ahmadi'yi yaralayan Abdulkadir Ahmadi'yi engellemek isterken bıçakla yaraladıkları gerekçesiyle yargılandıkları davada, haklarında verilen mahkumiyet kararları kesinleşen Tolga Daşkıran (20) ve Hüseyin Şahin'in (20) ailelerini ziyaret etti.

Beş yıl hapse mahkum edilen Daşkıran ile 3 yıl 4 ay hapisle cezalandırılan arkadaşı Şahin'in aileleriyle görüşen Özdağ, ailelere destek olacaklarını söyledi.

Ziyarette Tolga Daşkıran'ın annesi Nazire Kurt, gazetecilere, yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, iki gencin zor durumda olan bir kadına ve kızına yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.